Achieltje's weblog

Schakende, psychiatrisch verpleegkunde studerende, aan fietsen werkende halve gare die iets heeft met de mythische afstand marathon, schildpadden, tekenen, en vele dromen

30 maart 2006

Hoe sterk is de eenzame fietser...

Na lange tijd nog eens op de fiets geraakt, het was driedaagse van De Panne-Koksijde, dus wijlen naar daar met de fiets, een heftig tegenwindje zorgde ervoor dat het tempo op "zondagochtendwielertoeristensnelheid" was gekomen, bij momenten amper 20 per uur tegenwind, maar het was bewust om mn harstlag niet al te hoog te jagen. Prachtig ritje door de poldervlakte tot in Veurne, dan maar grote wegen opgezocht om tot in St Idesbald te komen, dan nog eventjes op 't parcours van de tijdrit tot in De Panne, nog enkele renners bekijken en dan weer richting huisje langs kustbaan tot in Nieuwpoort, dan langs de vaart tot Westkerke en naar huis, aanenaam ritje, ondanks de wind. De cijfers: 79 km, hartslag gemiddeld 157, snelheid 25.9 gemiddeld, en in totaal 3u08 op de fiets.

Naar het einde toe wel een beetje moe, maar dat mag ook wel, was lastig fietsen met zo'n harde wind. Morgen rustig een half uurtje tot drie kwartier lopen, als het even gaat misschien een uurtje, in elk geval niet al te snel, mogen niet te hard van stapel lopen.

Groetjes

Achieltje

1 Opmerkingen:

  • At 9:05 a.m., Anonymous Anoniem zei…

    Goeiemorgen Achieltje!

    Een nieuwe blog met heel veel goeie voornemens, mooi om te lezen. Ik veronderstel dat het fotootje al wat ouderdom heeft want daar valt niks aan te merken op je gewicht. Ik blijf je ook volgen en zal een linkje maken op mijn blog.

    Ik hoop ook binnenkort terug pijnvrij te kunnen lopen, wat voorlopig nog niet het geval is, maar ik blijf hopen hé.

    Nog een fijne vrijdag!

     

Een reactie posten

<< Naar de weblog