Achieltje's weblog

Schakende, psychiatrisch verpleegkunde studerende, aan fietsen werkende halve gare die iets heeft met de mythische afstand marathon, schildpadden, tekenen, en vele dromen

16 juli 2007

Zomerstop

Omdat we officieel wel zomer zijn (aan het weer valt dat tegenwoordig niet te zien...) kan ik de rust van de laatste weken dus gerust zo noemen. Na de marathon het zekere voor het onzekere genomen, kon me wel eens permitteren een weekje of drie niet te lopen, zodat de kniepijn helemaal weg is.

Dit leek me verstandig te zijn. Al gaat de weegschaal zo stilaan wat minder akkoord waardoor ik toch zal genoodzaakt zijn de loopdraad weer op te pikken. Rustig de zomer doorkomen is m'n doel, in 't najaar dan wellicht nog eens de gedachten op de marathon zetten.

Vandaar dus hemelse stilte op blog-gebied, in tegenstelling tot de drukte op de werkvloer. Als beginnend werknemer geniet je immers niet van verlof, en met de zomerse minimumbezettingen en het even drukke werk kan dat al eens knap lastig worden... Volgende week dan nog mee op kamp als verpleegkundige, dus ook daar worden het lange dagen, al zal vriend Leffe daar wellicht wel de sfeer verzorgen...

Gegroet lopend Vlaanderen en Nederland,

Achieltje

6 Opmerkingen:

  • At 9:52 p.m., Blogger RunningRonald zei…

    sterkte met je knie en mocht je nog op vakantie gaan.. veel plezier

     
  • At 5:30 p.m., Anonymous Anoniem zei…

    Als vriend Leffe ook mee is zal 't wel leuk worden. Ik ben vroeger als vrijwilliger meegeweest met ziekenzorg op kamp en alhoewel wij daar waren voor te werken ben je toch ook wat in de vakantiesfeer. Vooral 's avonds kon het al eens leuk en laat worden.

     
  • At 10:57 p.m., Anonymous Anoniem zei…

    Geniet van je vakantie? en een leuke tijd op kamp.
    Groet Rinus.

     
  • At 2:07 p.m., Anonymous Anoniem zei…

    have a great holiday !

     
  • At 7:12 a.m., Anonymous Anoniem zei…

    Veel plezier op kamp! dat is altijd fijn, maar heel vermoeiend!

     
  • At 10:44 a.m., Anonymous Anoniem zei…

    trek het je niet aan dat je niet zoveel verlof kan nemen dit jaar ... verlof is voor jeanetten ;-)))))))))

     

Een reactie posten

<< Naar de weblog