Achieltje's weblog

Schakende, psychiatrisch verpleegkunde studerende, aan fietsen werkende halve gare die iets heeft met de mythische afstand marathon, schildpadden, tekenen, en vele dromen

12 mei 2007

Corrida-Leffe's

Gisteren nog eens een aantal bloggertjes tegen (van 't een al schoonder dan van 't andere) lijf gelopen. Koen Vansteenkiste, blogger uit de geschiedenisboeken al ondertussen, had ervoor gezorgd dat we met een mooi groepje aan de toog stonden na de Corrida in Torhout. Sowieso mis ik er enkele, maar er waren onder meer Koen Jonckheere, Francis, (z'n dochter? lol), Charlotte, familie Spencer, Bruno, Etienne... Die laatste maakte me trouwens warm om eens canicross te doen, da komt er zeker nog eens van hoor!!

Vooraf hadden we dus een tien kilometer gelopen. Voor mij ging die behoorlijk goed. Enkel de bijna steeds weerkerende, te snelle start (eerste km 3m30, tweede niet veel trager) zorgden ervoor dat ik dit diende te bekopen in de volgende km's. Toch slaagde ik er nog in om onder die vooraf opgestelde grens van 40min te blijven, 't werd 39m24s, content van mezelf op dat gebied.

Achteraf zorgden enkele Leffe's voor nog meer water in de mond, Vansteenkiste himself kwam fier als een gieter vertellen dat hij zich nog maar net ingeschreven had voor de Maasmarathon (die morgen plaatsvindt...). Out of the blue een marathon lopen, moet je eens doen zegt hij dan, en vervoer is geen probleem, KV is alleen om te gaan, dus kan gezelschap gebruiken... En laat het net mn vrije weekend zijn, en voor zondag nog geen plannen gemaakt... Koen, je bent een wreed manneke, maar we doen mee, marathons zijn te verslavend... Zondag of maandag dus 't verslag van mn volgende marathon...

Greetz

Achieltje

7 Opmerkingen:

  • At 3:03 p.m., Blogger Bruno zei…

    Leffe marathon lopen, is dit een nieuwe sport ? Is het zoiets zoals om de km een leffe drinken ?
    Zal er ferm raar uitzien
    Ben benieuwd wat onze 12u loop zal geven met al dat bier in onze aderen

     
  • At 3:50 p.m., Anonymous Anoniem zei…

    Hey Achieltje, net je blog ontdekt. Out of the blue de Maasmarathon lopen, dat is inderdaad knap. Ik wens je veel succes.

     
  • At 8:19 p.m., Anonymous Anoniem zei…

    Out of the blue een marathon lopen.
    Sjiek ...
    De Koen had me bijna ook omgepraat :-)
    Veel sukses morgen in Visé.
    De carbo-loading aan den toog in Torhout was alvast dik in orde.

     
  • At 9:22 p.m., Blogger RunningRonald zei…

    wow Achieltje, strakke tijd!! proficiat!!

     
  • At 10:13 p.m., Blogger http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei…

    Proficiat met 1 je prestatie (een koerspaard heeft er geen ruiken aan) en 2 met jullie beslissing vr de marathon (tis ht momment ,lijk da ge in form zijt ,amai!!)

     
  • At 9:43 a.m., Anonymous Anoniem zei…

    Je moet niet zot zijn om te lopen, maar het helpt wel. Dikke proficiat met je mooie tijd in Torhout en succes in Visé!!

     
  • At 5:30 p.m., Blogger Jogginggirl zei…

    leffe-corrida, geef toe, zo'n sponsor zou toch fantastisch zijn... proficiat met je snelle tijd !

     

Een reactie posten

<< Naar de weblog