Achieltje's weblog

Schakende, psychiatrisch verpleegkunde studerende, aan fietsen werkende halve gare die iets heeft met de mythische afstand marathon, schildpadden, tekenen, en vele dromen

15 april 2006

Snelheid Alain Provist

Tussen het studeren door (vandaag hoofdzakelijk over sexuele stoornissen) de tijd gevonden om improvisatiegewijs snelheid te gaan trainen. Hier in Eernegem ligt een mooi paadje rond twee voetbalvelden, die afstand is 630 meter per rondje, deze week gemeten met mama's mooie fiets. Dus na klein beetje opwarmen afwisselend een ronde (te) snel, en een rondje slakkegangetje. Moest ik een rallywagen zijn, mn motor was al opgeblazen na het eerste snelle rondje, hartslag veel te hoog, snelheid ook. Liep het in 2 min 10, wat bijna een rondje sprinten was...ik moet nog veel leren. Nog 4 keer een snel rondje gedaan dan, tijden rond de 2 min 20 tot 25. Ging toch ietsje beter, maar toch was ik nadien redelijk moe, wellicht maak ik het mezelf te zwaar, en zou ik gerust iets trager mogen lopen, maar ja, jong en wild he.

Uiteindelijk 39 min gelopen, 11 rondjes en heen en weer naar huis, wat iets minder dan 8 km geeft. Morgen lekker relax lopen in Beisbroek, proberen zo rustig mogelijk, en dan maandag knallen in Ichtegem, kga voor 15 gemiddeld, dan hou ik voor de marathon heel wat over, die wil ik aan 13 doen...

Ondertussen al een rood t shirtje voor de weblogloop van volgende week gekocht, 't is nie echt knalrood, maar als we niets beters vinden hebben we toch al iets wat aardig in de buurt komt.

Gisteren overigens een dagje niet getraind, eens de luie student uitgehangen. Straks vroeg onder de wol, zodat we morgen fris zijn in Beisbroek, kwestie van nie tegen een boom te lopen.

Ook met mama en haar start to run programma gaat het overigens heel goed, week 2 is volledig volgens schema afgewerkt, vrijdag was dat zelfs in de gietende regen!! Ze heeft de microbe te pakken!!! Volgend jaar dus een deelnemer meer op de weblogloop!!!

Groetjes

Achieltje

2 Opmerkingen:

  • At 10:19 p.m., Anonymous Anoniem zei…

    Wens Marleen veel geluk met haar start to run programma.
    Nicole zal enkele wafels meer moeten bakken met de eindejaarsloop hier te Bredene.

     
  • At 2:10 p.m., Anonymous Anoniem zei…

    Veel succes in Ichtegem. Proficiat als je 15 gemiddeld kan lopen. Straffe kost!

     

Een reactie posten

<< Naar de weblog