Achieltje's weblog

Schakende, psychiatrisch verpleegkunde studerende, aan fietsen werkende halve gare die iets heeft met de mythische afstand marathon, schildpadden, tekenen, en vele dromen

09 mei 2007

Twès deur Bruhhe

Deze week al poging gedaan om up te daten, toen viel alles uit, bij deze dus poging twee...

Dit weekend stond sinds lang nog eens een massa-loop op 't programma. 5200 man om in veel te smalle straatjes te lopen, dat zou nooit goed komen... Als je dan zo slim bent om pas op 5 min voor de start een plaatsje te zoeken sta je ongeveer heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelemaal vanachter. Al stond ik daar uiteraard in 't goeie gezelschap van enkele bloggertjes. Er waren er trouwens weer heel wat op post.

De loop zelf dan. We waren nog niet eens onder de startboog door als er door de micro al gezegd werd dat de koplopers de eerste kilometers hadden afgewerkt... Meer dan drie minuten tijdsverlies dus gewoon al om te starten... In de eerste vier kilometer was het dan haast onbegonnen werk om voorbij te steken, dus 't duurde wel een tijdje voor ik op dreef raakte. Enige voordeel aan langs achter starten is dat je de hele loop door mensen voorbijsteekt, die steeds meer lijken stil te staan, best wel leuk. Maar toch had ik liever vooraan gestart.

Enfin, 't ging goed, alle rem en ontwijk maneuvres in acht genomen. Een wedstrijd die dus meer op intervaltraining leek. Enkel de laatste vier hadden we ruim de plaats om eigen ritme aan te houden. Uiteindelijk binnengekomen (volgens off uitslag) in 1u en 20 sec. Vanonder de boog mat ik zelf iets meer dan 57 minuten op. Balen dus dat we niet verder vooraan starten en net buiten de top 500 vallen (511ste), maar heel tevreden over de loop op zich, sfeer was fantastisch, en mn eigen gevoel super, dat belooft veel goeds...

Volgende doel: vrijdag Sint Rembert Corrida lopen onder de 40 minuten. Moest zelfs dat lukken, dan ga ik stilaan beginnen dromen van een schonen tijd op de halve marathon (Mc Bride Run) en als het dan nog zo denderend blijft gaan, zal de moral voor de marathon van de Nacht van Vlaanderen pas heeeeeeeeeeeeeel hoog komen te staan. Dan zou ik wel eens een serieus stuk onder mn PR durven proberen...

Allez, beste menschen, enen goeiendag nog,

Achieltje

Labels: , ,

8 Opmerkingen:

  • At 1:26 p.m., Blogger http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei…

    Aaah ha just ontdekt dat we nog een "cercle konijn" bij de bloggers hebben en dan nog ne hele "snellen" ;-)))) d'as goe nieuws ! In Dwars dr B wast al "cercle" da ge zag hé !!

     
  • At 1:43 p.m., Anonymous Anoniem zei…

    knap gelopen daar in Brugge Birger!! Ondanks het achteraan starten heb je toch serieus wat terrein kunnen winnen. Proficiat!

     
  • At 1:58 p.m., Anonymous Anoniem zei…

    Cercle konijn????? Best dat ik je ken zenne ... 'k heb speciaal nog een bonnetje bijgevraagd aan de organisatoren in Torhout!

     
  • At 2:12 p.m., Anonymous Anoniem zei…

    mooi verslang van DDB...en wat lees ik hier, nog nen Cerkelfan :-)
    Loop ze nu vrijdag in Torhout, en véél succes met de verdere marathonvoorbereiding voor de Nacht ! Greets,

     
  • At 2:14 p.m., Anonymous Anoniem zei…

    Khon joen in tooge oeden in Toroet, Ieper en Toroet (NVV).
    Doelstellingen beetje tzelfde denk ik.
    Babbeltje slaan vrijdag hopelijk!

     
  • At 5:53 p.m., Anonymous Anoniem zei…

    aha ... ons snelste teamlid is in form! Goed om weten ;-)

     
  • At 10:51 p.m., Blogger Stefaan zei…

    ondanks het tijdverlies een knappe tijd. tot vrijdag ... achteraan

     
  • At 12:35 p.m., Anonymous Anoniem zei…

    alle kollega eernegemnaar..ik wil bij mijn tijd van 37'35 verbreken...tot vrijdag dan !

     

Een reactie posten

<< Naar de weblog